Wear Online maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Onzichtbaar ondergoed dé oplossing

Zijde, kant, onzichtbaar, panterprint, mannenstrings: je kunt het zo gek niet bedenken. Er zijn zoveel soorten ondergoed om uit te kiezen tegenwoordig, dat je bijna keuzestress krijgt. De underwear-mode is de laatste jaren net zoveel veranderd als de kledingstijl van de vrouw. De tijd dat vrouwen in spijkerbroek en trui door het leven gingen is voorbij. De workaholic, de moeder, de drukbezette vrouw: iedereen is een fashion-icon.

Vrouwen dragen vaker strakke jurken, of form fitting blouses, en skinny jeans. Daar draag je uiteraard geen kanten beha onder, of een boxer met pijpjes. Je wil wel classy blijven. Maar juist strakke underwear. Jammer genoeg krijg je dan wel ondergoedlijntjes. Dé grootste ergernis van iedere vrouw. Je wil die beha of slip niet zien, je wil eigenlijk dat het lijkt alsof je géén ondergoed draagt. Onzichtbaar ondergoed, dat geen lijntjes achterlaat is dus een echte musthave in iedere garderobe.

“Onzichtbaar ondergoed is ouderwets, totaal niet sexy en huidkleurig”. Wrong! Bij onzichtbare ondermode hoef je niet meer te denken aan saaie huidkleurige slips die alleen maar gedragen worden door mensen uit het jaar 1900. Onzichtbaar ondergoed is juist in alle kleuren, maten en vormen te bestellen.

Daarnaast is ons onzichtbaar ondergoed altijd van een fijne stof gemaakt, die zacht aanvoelt op de huid. Die eigenlijk aanvoelt zoáls je huid. Zodat je bijna vergeet dat je het draagt! Onze onzichtbare slips bevatten bijvoorbeeld ook geen irriterende etiketten maar geprinte wash seals. Alles voor het beste niveau van comfort. Zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken om de lijntjes in je kleding, de afdrukken in je huid of het feit dat iemand precies kan zien wat je aan hebt!


« terug naar overzicht
: Jacky Eickes
: 24 mei 2019
: Onzichtbaar ondergoed