Wear Online maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Shapewear is sexy

Het had altijd een beetje een geitenwollensokken imago: shapewear. Het roept niet meteen een sexy beeld op, maar is juist bedoeld voor vrouwen om zich meer sexy te laten voelen. Lovehandles en een buikje verdwijnen en er wordt een mooi silhouet gecreëerd. 

Eén van de best bewaarde geheimen in modeland? Iedereen draagt dus shapewear! Probeer het te zien als een soort ‘foundation’: ook met kleding gebruik je het liefst foundation zodat de rest beter en mooier blijft zitten. Toen Renee Zellweger in Bridget Jones moest kiezen tussen een 'grote onderbroek' en een sexy slipje, moest ze even slikken. Maar ze haalde met die shapewear wél de man van haar dromen binnen en stond te stralen in haar gouden jurk. Tegenwoordig kun je zonder schaamte zeggen dat je een prachtig setje corrigerend ondergoed aan hebt.

Heb je een leuk feestje of ander evenement in het vooruitzicht? En wil je iets extra’s doen om er op je best uit te zien en te voelen? Het kan geen kwaad om hiermee geholpen te worden door bijvoorbeeld corrigerend ondergoed. De juiste shapewear accentueert je vormen namelijk en creëert een mooi silhouet. Ga je het liefste voor high waisted broeken? Of zit je broek net iets te strak? Corrigerend ondergoed met een verhoogde taille verbergt eventueel lovehandles en laat dat kleine buikje direct slinken. Koop corrigerend ondergoed in je eigen maat. Met shapewear wil je ervoor zorgen dat je figuur mooier uitkomt. Je bent dan misschien geneigd een maat kleiner aan te schaffen. Doe dit niet. Kies gewoon je eigen maat. Dit zit veel comfortabeler en het ziet er ook nog mooier uit.

Try before you buy! Bepaal als eerste welk gedeelte van je lichaam je gecorrigeerd wilt hebben. Dit kunnen bijvoorbeeld je borsten, billen, benen of buik zijn. Als je dit weet, kun je de juiste shapewear kiezen.Shapewear hoeft tegenwoordig echt niet meer saai te zijn. Je hebt nu ook genoeg shapewear in leuke kleuren en mooie kantjes.

Geen geitenwollensokken meer dus, maar juist sexy shapewear!

« terug naar overzicht
: Jacky
: 22 maart 2019
: Shapewear, corrigerend ondergoed