Wear Online maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Zwembroeken voor mannen

In 1880 liepen mannen nog in badpakken rond. En de tijd dat mannen maar één zwembroek in hun kledingkast hebben liggen en pas een nieuwe kopen wanneer hun oude praktisch van hun kont afzakt, is allang voorbij. Ook mannen willen zien en gezien worden tegenwoordig. Toch is veel badmode vooral gericht op vrouwen. Leuke, maar originele basic zwembroeken en zwembroeken met een printje dat niet té druk is, zijn moeilijk te vinden. Gelukkig hebben wij hier op ingespeeld. Want ook een man moet voorzien in zijn modebehoefte. 

Mannen mogen deze zomer lekker funky gekleed: veel kleur, veel prints. Zo zijn er zwembroeken met krabben, gorilla's en drankjes (want tequila wil je niet alleen in je hand, maar ook op je zwembroek), die er tóch mannelijk uitzien. En ook roze zwembroeken zijn geen taboe meer. Het ziet er gezelliger uit op het strand én je lijkt er bruiner in: win-win dus! 

De goede voornemens van het nieuwe jaar zijn vooral bij mannen nog niet in de prullenbak beland. Ze zijn nog volop bezig met het creëren van een summerbody. Want je weet: summerbodies are made in winter. Toch zijn mannen wel optimistischer. Ze trainen hun lichaam om in de zomer te kunnen flaneren met hun lichaam, maar kopen vaak hun zwembroek in de winter. En daarbij kopen ze (tenminste 17% van de mannen) hun outfit wel een maat kleiner dan ze op dat moment hebben. Met elastische zwembroeken is dit gelukkig geen probleem.

Een topmerk dat er goed op is ingespeeld dat mannen er óók fashionable uit willen zien én die hun broeken vaak in een maat te klein kopen, is Sanwin. De beachwear van Sanwin wordt altijd goed getest in chloor, zoutwater en UV-licht, zodat de kwaliteit gegarandeerd blijft. Iedere zwembroek heeft een elastische band met een luxe koord. Ideaal dus als je in de winter had verwacht in de zomer íets minder lichaam te hebben. En de zwembroeken van Sanwin hebben ook zijzakken en een binnenzakje, voor kleingeld of sleutels. Want die wil je natuurlijk niet op het strand laten liggen.


« terug naar overzicht
: Jacky Eickes
: 29 maart 2019
: zwembroek, zwembroeken, sanwin, prints, badkleding voor mannen