Wear Online maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Dé bikini trends van 2019

Met een storm net achter de kiezen en herfstweer in het vooruitzicht, zit je waarschijnlijk met een coltrui aan op het werk en 's avonds met sloffen aan onder een dekentje op de bank. Iedere winter kijken we weer uit naar de zomer. Wij krijgen van dit weer nog niet de zomer van in onze bol. Maar van de nieuwe bikini trends van 2019 gaat het zomergevoel gelukkig wel kriebelen! Al een vakantie op de planning staan? Dan wil je natuurlijk één (of meerdere) bikini's hebben om mee te shinen op het strand. Check hier snel wat de leukste en nieuwste trends zijn en shoppen maar.

In de modewereld bestaat geen zomerstop. Het hele jaar door wordt er gewerkt aan het aankomende bikiniseizoen. En de trends deze zomer zijn veelzijdig. Gelukkig maar. Zo zit d'r voor iedereen wel wát bij. Bikini's en badpakken met hoge been cut-outs zijn ook dit jaar weer helemaal in. En naast dat er ieder jaar veel olijf en zwart te zien is, zijn ook speelse prints en kleurrijke kleurenpaletten een trend die doorpakt.

Olive green
Olive Green, oftewel: olijfgroen of legergroen, is een kleur die je echt in je kast moet hebben in 2019. Dit geldt overigens ook voor de mannen. Olijfgroen is een kleur die íedereen mooi staat. Van blondine tot brunette, van rozig tot gebruind. Olijfgroen is niet alleen stoer, maar ook sexy. Shop hier jouw olijfgroene bikini.

Hoge been cut-outs
Dit is een trend die langzaam begint te groeien en onze harten verovert: de bikini’s met hoge broekjes. Misschien was het in het begin even wennen, maar hoge been cut-outs zijn super handig. De broekjes zitten tot ongeveer net onder je navel en zo kun je een klein buikje gemakkelijk verdoezelen. En je lijkt er optisch ook nog eens langer door. Shop hier jouw bikini met hoge been cut-out  

Speelse prints
Printjes, patronen die populair zijn en nog gaan worden, zijn de geometrische patronen. Het is gelukkig niet meer: "doe maar normaal, dan doe je gek genoeg". Nee, de prints zijn wild, grappig of gewoon ontzettend kleurrijk deze zomer. Alles kan en alles mag. En daar zijn wij blij om! Waan je op Ibiza met deze te gekke prints. En voor het ultieme zomergevoel zet je natuurlijk een lekkere zonnebril op en maak je het af met accessoires. Shop hier jouw speelse prints. 


« terug naar overzicht
: Jacky Eickes
: 13 maart 2019
: Bikini, Badmode, Badpak, Bikiniset, Bikinibroekje, Bikinitop, Haltertop, Bohemian, Army Green