Wear Online maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

CRAFT Sportswear

ENJOY THE HARD WORK

Om je sport zo optimaal mogelijk te beoefenen met de beste resultaten zou je eens het merk Craft Sportswear moeten proberen, dan ben je gelijk om! Craft is bekend om zijn baselayers, welke je in onze shop ook zeker zal vinden. Te dragen als enkele laag, maar ook te dragen voor onder je kleding. 

Ook hebben wij Craft thermokleding in ons assortiment, ontwikkeld voor alle seizoenen. Zo is er isolerende thermokleding die vocht regulerend, sneldrogend en ademend is en daardoor ideaal voor de winter. Daarentegen is de zomerse thermokleding voorzien van uitstekende vocht afvoerende, sneldrogende en ademende eigenschappen en heeft zo een verkoelende werking op je. Daarnaast zijn beide soorten thermokleding voorzien van een rekbare stof, zodat er niet wordt ingeleverd op bewegingsvrijheid.

Over Craft
Al meer dan 40 jaar succesvol op deze wereld, Craft Sportswear. Een grote speler in de sportkleding wereld. Het merk Craft werd in een traditioneel, oud textielstadje in het zuiden van Zweden opgericht. Daar startte Craft met technische baselayers en ontwikkelde het drielagen systeem die wij tot vandaag de dag kennen. Het drie lagen systeem bestaat uit een basislaag, een isolatielaag en een waterdichte laag. In andere woorden een vochtafvoerend thermoshirt, een behaaglijke fleece en een waterdichte. Craft speelde in op de basislaag en zo ontstond er Craft thermokleding. Sindsdien heeft Craft zich alleen maar verder ontwikkeld en speelt op dit moment in op meerdere sporten zoals: hardlopen, triatlon, fietsen en cross-country skiing.


« terug naar overzicht
: Sandra
: 28 januari 2019
: #craft, #thermo, #sportkleding, #baselayer, #sportswear