Wear Online maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

NIEUW! SLATER EN GARAGE IN ONZE COLLECTIE

Graag willen we je kennis laten maken met de merken Slater en Garage. Deze merken hebben we onlangs mogen toevoegen op onze webshop underwear-online.

SLATER
Slater staat garant voor de beste kwaliteit ondermode basics. Als je naar een shirt zoekt om ergens onder te dragen hebben zij op elke wens een perfect antwoord! De shirts zijn ook zeer geschikt om als bovenshirt dragen dankzij de mooie pasvormen en kwaliteiten. De shirts zijn er in basis kleuren wit, zwart, grijs en donkerblauw.

Als je voor comfort en kwaliteit wil gaan, kies dan voor Slater!
Leuke informatie over het merk Slater.
Slater is in 1988 begonnen met het Amerikaanse T-shirt. Dit witte T-shirt met een ruime rechte pasvorm en hoge boord heeft halverwege de 20ste eeuw roem verworven als onderdeel van het Amerikaanse marine-uniform. De Slater Basic was geboren en werd een must-have voor iedere man. Al snel werd de collectie uitgebreid en inmiddels zijn er 18 verschillende modellen in de NOS (Never Out of Stock) collectie opgenomen die verkrijgbaar zijn in de basis kleuren wit, zwart & navy. Slater is meegegroeid met de tijd en produceert alleen het beste van het beste. Alle T-shirts worden gemaakt in onze eigen fabriek die BSCI (Business Social Compliance Initiative) is gecertificeerd. De T-shirts worden gemaakt van BCI (Best Cotton Initiative) garens, in huis gebreid en milieuvriendelijk geverfd (Oekotex).

GARAGE
Garage is net als Slater een topper in de basis shirts. Ook bij Garage staat kwaliteit bovenaan. Zij hebben regular fit, semi body fit en body fit modellen in de basis kleuren wit, zwart, grijs en donkerblauw. Voor iedereen een perfect basis shirt wat bij hem of haar past!
Leuke informatie over het merk Garage.
Sinds 1988 produceert de organisatie achter Garage T-shirts voor meerdere bekende merken en winkelketens in Europa. Vanuit deze productie achtergrond werd in 2009 Garage gelanceerd. Door deze combinatie is Garage een van de weinige merken die haar T-shirts produceert in eigen beheer. De hoogwaardige garens worden zelf ingekocht, stoffen worden gebreid en milieu vriendelijk geverfd, T-shirts worden geproduceerd in de eigen volledig gecertificeerde fabriek.

Neem een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door deze mooie merken!


« terug naar overzicht
: Sandra Meijs
: 05 november 2018
: #basisshirt, #ondershirt, #underwearonline, #slater, #garage