Wear Online maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Triumph Triaction Sport Bh

ONTDEK DE INNOVATIEVE EN FUNCTIONELE SPORT BH'S IN DE OFFICIËLE TRIUMPH WEBSHOP UNDERWEAR ONLINE


Modern design, optimale functionaliteit en perfecte ondersteuning bij alle sportieve activiteiten: dat is de sport-bh uit de Triumph Collectie! Het maakt niet uit of u tennis speelt of aan intensief yoga doet, de sport-bh's van Triumph ondersteunen u altijd perfect bij elke sportieve activiteit. Maak een keuze tussen een sport-bh of een sport bustier: de luchtdoorlatende materialen en de speciaal ontwikkelde functionele vezels zorgen voor een buitengewone temperatuur regulering, die het zweet tijdens een intensieve work-out snel afvoert. Zo voelt u zich ook tijdens het uitoefenen van intensieve sporten, zoals joggen, altijd lekker in uw vel! Bij een sport bh van Triumph zorgen de innovatieve designs zoals bijv. brede schouderbandjes met gel-vulling, alsook naadloos voorgevormde cups voor een onovertroffen draagcomfort tijdens iedere sport. Bovendien heeft u bij iedere sport-bustier of yoga-bh van Triumph de mogelijkheid, een sport-bh model uit te zoeken dat het beste past bij uw intensiteitsniveau. Voor minder zware sporten zoals yoga of gymnastiek kiest u voor een bh met het niveau Low, voor extreme belasting, zoals bijv. joggen, kiest u voor een sport-bh met het niveau Extreme. Bepaal met de keuze van een Triumph Sport bh zelf hoeveel ondersteuning u voor uw lievelingssport nodig heeft! Wilt u echter ook dat uw sport dessous er modieus uitzien? Dan zal het Triumph sportondergoed, zoals bijvoorbeeld de yoga bh of een van de andere sport bh's, door de moderne designs en innovatieve technologieën die voor een bijzondere Look zorgen, een absoluut onuitwisbare indruk achterlaten. Overtuig uzelf nu van de actuele sport dessous uit de officiële Triumph Online Shop en maak vandaag nog een sportief begin met uw nieuwe Triumph Sport bh!


« terug naar overzicht
: Kimm Heesters
: 01 januari 2017
: #wearonline, #underwearonline, #triumph, #sportbh