Wear Online maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

RETOURNEREN

Herroepingsrecht (14 dagen)
Indien u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht dan dient u dit schriftelijk kenbaar te maken aan ons. Stuur hiervoor een e-mail naar klantenservice en vermeld hierin uw ordernummer. U ontvangt van ons dan binnen 24 uur een reactie met daarin gegevens voor het terugsturen van uw bestelling.

Wanneer u een aankoop doet bij Wear-Online.com heeft u het product 14 dagen op zicht. Dit houd in dat u binnen deze 14 dagen uw bestelling zonder opgaaf van reden kunt retourneren naar Wear Online t.a.v. Retourneren met vermelding van webshop op adres Clercxstraat 6, 5017 EB Tilburg. Hier zijn echter wel voorwaarden aan verbonden, namelijk:

Retourneren binnen veertien dagen kan alleen indien de betreffende goederen compleet en onbeschadigd geretourneerd worden, liefst zoveel mogelijk in of met de originele verpakking en originele staat.

Stuurt u een deel van u bestelling terug dan worden de bezorgkosten niet terugbetaald. De termijn waarbinnen wij terugbetalen is 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst(retourmelding).

De kosten voor het terugsturen van de producten zijn voor eigen rekening.

Retourneren bij beschadiging
Helaas kan het voorkomen dat uw bestelling onderweg beschadigt raakt. Belangrijk: controleer uw bestelling bij ontvangst altijd op juistheid en op beschadigingen. Mocht het zijn dat het product beschadigt is, kunt deze kosteloos retourneren. Stuur in dit geval een mailtje via ons contactformulier met vermelding van uw ordernummer.

Retourneren via PostNL
Voeg het ingevulde retourformulier bij het pakket
U kunt uw pakket op eigen kosten retour zenden naar:
Wear Online
t.a.v. Retour/Webshop
Clercxstraat 6
5017 EB Tilburg
Nederland

RUILEN

Ruilen is mogelijk in overleg stuur hiervoor een email naar info@wear-online.com